La tercera setmana al casal d’estiu d’Argençola

Dilluns vam conèixer el personatge d’en Tortell Poltrona i vam fer diversos jocs de coneixença com l’aïllant, el fan, el pistoler… Després vam esmorzar i vam fer una cursa d’orientació pel poble, amb diferents proves i pistes amagades.
Dimarts vam conèixer el personatge de l’Almudena Cid i vam fer jocs esportius com l’aranya, botebote, pica-mans… Després d’esmorzar vam gaudir del moment Anima’ns de la setmana amb bicicletes i karts a pedals.
Dimecres vam presentar a en Kilian Jornet i seguidament vam anar d’excursió al bosc on ens vam endinsar i vam realitzar diferents jocs amb elements de la natura.
Dijous vam conèixer el personatge de l’Alicia Alonso i hem pensat i creat una cançó entre tots relacionada amb el casal. Seguidament hem ballat i cantat cançons i on algú es posava al mig i tots l’havíem d’imitar. Després d’esmorzar vam fer una gimcana pel poble amb diferents proves.
L’últim dia de la setmana hem conegut a la Coco Chanel, hem fet unes polseres i collarets amb macarrons i hem acabat fent jocs d’aigua que ha acabat en guerra.

Posted in Estiu 2017.