Així ha sigut la tercera setmana al Casal de Jorba

Vam començar la setmana d’una forma diferent, ens van vindre a visitar la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, ens van explicar en què consisteix l’associació i les seves competències en diferents àrees: igualtat de gènere, serveis relacionats amb el medi ambient i la mobilitat d’entre altres.

Per acabar el matí, vam gaudir del moment Anima’ns de la setmana, la festa de l’escuma, que ens ha ajudat a passar la calor.

Dimarts vam presentar els tres personatges de la setmana, l’Alison Lapper, la Wangari Maathai i en Billy Elliot. Seguidament vam fer trencaclosques complicats sobre aquests.

Després vam feer reflexions sobre que volíem ser quan siguessim grans i vam escriure una carta per llegir d’aquí deu anys sobre que esperàvem ser i estudiar.

Dimecres treballant a l’activissta i ecologista Kenyana, Wangari Maathai, vam fer una excursió per l’entorn, fins a Sant Genís. Allà vam esmorzar i vam acabar refrescant-nos a la piscina de Jorba.

Dijous vam pintar un mural en referència a canviar el món. Vam utilitzar parts del cos per pintar, que vam aprendre de l’Alison Lapper. Ens vam embrutar molt però va ser molt divertit!

En acabar vam anar a remullar-nos a la piscina del poble.

L’últim dia de la setmana vam conèixer el personatge d’en Billy Elliot i com va descobrir que li agradava ballar per casualitat. Nosaltres ens hem adonat jugant al Just Dance tots junts que se’ns dóna força bé.

Després vam esmorzar i vam fer una guerra molt bruta, però extremadament divertida!

Vam acabar remullant-nos per netejar-nos.

Posted in Estiu 2019.