Sant Martí Sesgueioles ☀️

 ⭐ DATES, HORARIS I PREU


El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres de l’1 al 26 de juliol de 9h a 14h + servei opcional d’acollida de 8 a 9h (mínim 7 nens).

Preu per setmana: 56

*És necessari 12 infants inscrits a la setmana perquè es pugui oferir.

Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 5€/setmana/infant.

L’acollida de 8 a 9h surt a 14€ la setmana. Mínim de 7 inscrits.

⭐ ORGANITZACIÓ


És una activitat amb l’organització l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles. L’activitat la gestiona l’empresa d’Anima’ns Grup.

⭐LLOC


Espai Polivalent “La Fàbrica”, piscina municipal i zona esportiva municipal.

⭐EDAT


De 3 a 12 anys (d’I3 a 6è de primària). Els infants de l’any 2020 han de tenir fets els 3 anys abans de començar la setmana que estiguin inscrits/es.

⭐QUÈ FAREM?


L’eix temàtic és UN ESTIU DE PEL·LÍCULA. Una aventura a través d’activitats temàtiques inspirades en pel·lícules. Els seus valors ens faran créixer com a persones i passar-ho d’allò més bé tots junts/es.

Tot això i molt més  treballant a través del joc educatiu farà que els nostres petits gaudeixin, experimentin i aprenguin d’un estiu temàtic.

Un any més comptarem amb  un recull d’activitats programades. Aquestes activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup amb l’objectiu de que els infants gaudeixin i es diverteixin durant el casal d’estiu.

Aquesta programació és general i orientativa. Les activitats cada setmana seran diferents pero seguiran la programació anterior.

🧭 FAREM SORTIDES?


Sí, per l’entorn sense cost d’autocar.

🌙 FAREM ACAMPADA A L’ESCOLA?


No.

💦ANIREM A LA PISCINA?


Sí, 2 dies a la setmana a la piscina municipal.

⭐FAMÍLIES


L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Utilitzarem el Grup de Whatsapp Famílies Sant Martí Sesgueioles, on l’equip de monitors us aniran informant.

Així mateix, podreu consultar diàriament les actualitzacions a la GALERIA D’IMATGES.

⭐L’EQUIP EDUCATIU DEL CASAL


L’equip de monitors/es que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens ha acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ràtios correctes de monitor responsable per infant entre altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

⭐INSCRIPCIÓ

  • Data límit d’inscripció fins al 31 de maig.
  • Data límit pagament fins al 7 de juny.
  • Notificarem la viabilitat de les excursions proposades i la subvenció d’aquesta en funció dels inscrits entre els dies 7,8 i 9 de juny.

⚠️Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

Dubtes a comunicacio@animans.cat.

Gràcies! ☀️☀️