Tercera setmana al Casal d’Estiu a Vallbona d’Anoia

Aquesta tercera setmana ha estat plena de grans moments.
Dilluns els més grans van preparar I organitzar una gimcana pels més petits del casal. Tots van aportar el seu granet de sorra, van deixar anar la imaginació i van crear l’activitat sobre Pirates i la recerca del tresor.
Dimarts els més grans es van convertir en pirates, van explicar totes les proves que s’havien de superar per convertir-nos tots en Pirates i poder trobar el cofre del tresor. Vam cooperar, coordinar, córrer, saltar, lliscar, observar, pensar… i finalment vam poder obrir el cofre!
Dimecres ens vam convertir en grans dissenyadors i vam fer els nostres braçalets i polseres i per acabar el dia vam gaudir del moment Anima’ns de la setmana. Vam lliscar per uns inflables aquàtics. Va ser molt divertit!
Dijous el grup dels més petits van anar al bosc a buscar i recollir objectes de la natura i amb aquests vam poder crear uns mandales, creativitat en estat pur! Els grans vam aprofitar per fer jocs i Acroesport.
La setmana va concloure descobrint una mica més el nostre entorn. Baixant cap al camí de la Fou, vam esmorzar, fer cabanes i descobrir alguns dels animalets que viuen al costat de casa!

Ha sigut una setmana plena de grans moments, però la setmana que ve ens espera molta més diversió!

Posted in Estiu 2019.