Quarta setmana al Casal d’Estiu d’Argençola

 

Hem viscut una altra gran setmana al casal d’Argençola

Dilluns vam presentar el personatge de Marie Kondo i vam realitzar diversos jocs de coneixença com el pistoler, jocs de pilota, el joc de les deu passes, el mata conills… Després hem gaudit d’una cursa d’obstacles on els infants havien de fer un recorregut superant algun obstacle: cadires, corda, sacs, encistellar, cercles… Tot seguit vam fer màscares decorades al gust dels infants. Vam acabar el dia fent el joc de les cadires i el joc de la diana.

Dimarts vam presentar a en Pep Bou. Els infants han fet bombolles de sabó i després vam tindre el moment Anima’ns de la setmana amb un inflable aquàtic.

El tercer dia de la setmana vam presentar al personatge d’en Enrique Gato i vam fer diversos jocs: la bandera, el cementiri, el botebote… Els petits han fet uns altres jocs : els ossos dormen, l’aranya, la bomba, el pica-paret… Després d’esmorzar vam fer acrosport i vam elaborar corones decorades al gust dels nens i nenes. Vam acabar el dia fent relleus.

Dijous vam presentar el personatge d’en Martin Luther King. Vam fer una excursió al bosc on els infants han trobat una cabana, l’han netejada i decorada.

L’últim dia de la setmana vam presentar a l’Albert Einstein. Els grans han fet dos grups i cadaaa grup havia de superar unes proves: mímica, interpretar dibuixos, enigmes…. Mentrestant els petits van fer dibuixos amb pintures. Després vam fer diversos jocs d’aigua i vam acabar fent guerra d’aigua.

Posted in Estiu 2019.