Quarta setmana al Casal de Vallbona d’Anoia

Per començar la setmana els més petits van preparar diverses coses per l’actuació del “Tu si que vales” de la nit de l’acampada, mentre que el grup de grans va superar amb molt bona nota una cursa d’obstacles!

Dimarts el grup de petits va ‘moure l’esquelet’, vam ballar, saltar i gaudir al ritme de la música. El grup dels grans vam fer una competició de “Crossfit” ens vam apropar a aquest esport en el qual s’han de treballar molts factors, resistència, flexibilitat, força, etc. Un tasteig d’un esport amb molta dedicació.

Dimecres els més petits van fer jocs psicomotrius dins del gimnàs:tombarelles, salts, equilibris, etc.. el grup de grans vam fer un “escape room” dins de l’escola, proves per equips i proves amb molta cohesió entre tots els nens i nenes. Vam aconseguir trobar la clau que els va permetre sortir de l’habitació 10 segons abans que s’acabés el temps! Més tard tots junts vam gaudir del moment Anima’ns on vam poder jugar amb jocs de fusta i material de circ!

Dijous vam fer una cursa d’orientació per tot el poble. Com bé diu la història, Vallbona era un camí de bandolers! Vam aconseguir trobar totes les peces per convertir-nos en antics bandolers!

Per acabar la setmana, vam acabar de la millor manera possible, una ‘gimcana marrana! Relleus, art, moments dolços… va ser un matí molt divertit!

I aquesta cinquena setmana…. Ens espera l’acampada!

Posted in Estiu 2019.