Neix la Patxanga Futsala

Les novetats a Anima’ns no paren, i és que aquest estiu també hem engegat la primera edició del “PATXANGA”, un torneig de futbol sala que s’està disputant a la pista de la Divina Pastora. El torneig consta d’11 jornades de joc, repartides al llarg de tot el mes i que acabarà amb el dia de les finals, el proper dijous 28 de juliol.

Otger Gabarró / Igualada

En aquesta primera edició s’hi ha inscrit un bon nombre d’equips, fins a 11, cosa que ha fet que cada equip pugui fer un total de 10 partits (2 per setmana), ja que es fa una única lligueta de tots contra tots. En aquest únic grup, però, s’hi barregen 5 equips cadet/juvenils, i 6 d’altres amateurs, que lluiten per arribar a les finals de cada categoria, respectivament.

 

Puntuacions Fifa Street

Aquest torneig té d’especial que es vol definir com un torneig de pistes de barri, d’street. És per això que el reglament dels partits canvia una mica respecte al convencional, per a fomentar l’espectacle i la diversió. Hi ha una sèrie de gols que valen per 2, els gols freestyle. Dins d’aquesta categoria hi trobem els gols de xilena, els gols de rabona, de taló i d’esperó, i les jugades individuals on s’hagin pogut veure 3 o més túnels. Tot això es fa a favor de l’espectacle.

El proper dimecres 27 serà la última jornada de competició, i llavors se sabrà qui juga les finals del dia 28. Un cop jugades les dues finals, es farà el partit de les estrelles, que disputaran els 14 MVP’s del torneig, designats segons els vots que hagin aconseguit després de cada partit, per part de l’equip rival.

Però l’emoció no acaba aquí, ja que un cop finalitzi aquest partit que enfrontarà als millors del torneig, cada equip escollirà un MVP del rival, quedant així únicament dos jugadors que hauran de competir entre ells en una prova d’habilitat per aconseguir ser l’MVP del torneig. Així, el jugador que sigui escollit com al més valuós del PATXANGA, haurà demostrat destresa en el joc col·lectiu però també habilitats tècniques.

Després es donaran els premis als equips campions de cadet/juvenil i d’amateur, i a l’MVP del torneig.

 

Ah, i no oblidis que pots estar al dia de tota l’actualitat del torneig al nostre Instagram, @patxangafutsala !

Posted in Estiu 2016.