2a setmana : descobrim una mica més l’entorn en el que estem

La setmana passada, des del dilluns 11 fins al divendres 15, vam tornar a omplir d’emocions l’Òdena Village. Va ser una setmana molt entretinguda en la que vam créixer com a persones i com a grup; vam ser 14 nens i nenes!

Otger Gabarró / Òdena

Un cop arrencada la nostra aventura emocional durant la primera setmana, i després de començar-nos a conèixer una mica millor a nosaltres mateixos i als companys, vam decidir que començava a ser hora d’investigar també el nostre entorn. I és que durant aquestes setmanes el nostre voltant més immediat és l’Òdena Village, un lloc que necessita ser cuidat i reinventat.

Un pas més enllà

Aquesta va ser la setmana dels passos més enllà, d’anar una mica més lluny i d’explorar una mica més. Vam fer moltes coses noves i vam innovar conceptes en aquelles activitats que havíem començat durant la primera setmana.

Fins i tot en l’excursió del Puig Aguilera vam fer un salt, i aquesta vegada vam arribar fins a la part del darrere de la muntanya. També vam tenir temps de remullar-nos, ja que dijous vam passar tot el dia a la piscina d’Òdena.

Aquests nous espais que vam descobrir al nostre volant van fer que ampliéssim els llocs on fem activitats, i ara passem més estones al mòdul construït d’Òdena Village, on hi fem molts tallers. També alguna zona empedrada on hi vam fer les reunions tots plegats, els nens i nens i els monitors.

Setmana molt positiva, doncs, en la que hem pogut conèixer, investigar i descobrir en tots els sentis. Esperem continuar avançant. Seguim l’aventura!

Posted in Estiu 2016.