Immillorable inici de casal d’estiu a Prats de Rei

Aquesta setmana hem engegat tots els casals d’estiu d’enguany. A Prats de Rei ho hem fet amb els dos monitors responsables del casal, el Marc Pallarès i la Sandra Alemany. Aquests primers cinc dies han servit per conèixer millor els nostres companys i companyes, els dos monitors i l’entorn i els espais on passarem junts unes setmanes de diversió i aprenentage. Aquesta ha estat la nostra setmana al casal :

Dilluns

Fem la presentació de l’eix temàtic de la setmana, que per començar el casal vam triar el conte de La rateta que escombrava l’escaleta. Preparem els nostres noms per a tenir tots els penjadors identificats, jocs de coneixença amb els dos monitors i per acabar vam fer jocs cooperatius on el gran acompanyava el petit.
Dimarts

Activitats de Bon dia tots plegats, recordem jocs d’ahir i fem un taller: Ens fem màscares de guix els uns als altres, que pintarem l’endemà, i acabem amb jocs i guerra d’aigua.

Dimecres

Activitats de Bon Dia, per a despertar-nos. Llegim el conte de La rateta que escombrava l’escaleta, i discutim sobre què havia fet malament la rateta, i com podria corregir-ho. Acabem pintant les màscares que vam fer dimarts, dels animals del conte.

Dijous

Bon dia! Avui és dia d’excursió, programem la ruta que farem pel poble, per a ensenyar als monitors, que no coneixen Prats de Rei, els llocs més emblemàtics del poble. Passem el dia voltant pel poble, i l’hora de pati al parc nou de la piscina, acompanyats dels infants de parvulari.

Divendres

Realitzem activitats per a despertar-nos, com la “Cursa del soroll”, que es tracta de córrer al llarg de la pista, tot el que puguem, mentre cridem ben fort ” Bon diaaaaaaaaaaaa”, fins que se’ns acabi la veu, i parem. Seguim el matí amb un gimcana per equips, i acabem el matí representant l’obra de teatre del conte treballat aquesta setmana, on uns quants fem de ratetes, pintant-nos la cara amb maquillatge, i els altres, utilitzant la màscara que hem fet durant la setmana, fem d’animals “pretendents” de la rateta.

 

La setmana que ve, més casal a Prats de Rei. Que tingueu un bon cap de setmana!

Ens podeu trobar a les xarxes a @Animans_Grup o amb el hastag #EstiuAnimans!

Posted in Estiu 2017.