Anima’ns potencia les activitats d’estiu

 

Acaba un nou curs escolar, i amb ell arriba l’estiu. Ara és moment de fer les activitats que tots esperem durant tot l’any, i de gaudir amb els nostres amics i amigues. És per això que Anima’ns aquest any hem apostat molt per potenciar les activitats que t’oferim a l’estiu.

Creació d’una web i un nou formulari

Des d’Anima’ns hem creat una web exclusivament per a les activitats d’estiu, estiu.animans.cat , on pots trobar tota l’àmplia oferta d’activitats que oferim per a la temporada d’estiu, distribuïdes segons el tipus d’activitat i edat.

També hem volgut fer un gran avenç en agilitzar els passos d’inscripció per a les nostres activitats, i des de fa unes setmanes ja està disponible el nou formulari d’inscripcions, molt més eficaç, que inclou la inscripció i el pagament per així agilitzar el procés.

Increment notable d’activitats

 

Enguany farem la 7a edició de l’Activa’t, acompanyada per segon any pel campus de futbol de La Pobla. Però tenim moltes novetats. És precisament en els campus on enguany hem fet la nostra aposta més important, ja que aquest estiu estrenarem el campus de bàsquet, handbol, volei, trail i de dansa. Una de les grans novetats d’aquest estiu és el Campus Helen Doron, una aposta per aconseguir la bona sintonia entre aprendre anglès i practicar esport. Així, tindrem un total de set campus. Esperem que tots siguin un èxit. Els estem preparant amb molt esforç des de fa mesos per fer que siguin únics i el màxim de profitosos i divertits per a tothom.

A part, farem tres casals d’estiu a Jorba, Prats de Rei i Santa Coloma de Queralt, i estem realitzant tres acollides de juny, a les escoles d’Òdena, Maians i Castellfollit i al Dolors Martí d’Igualada.

Recordeu que encara sou a temps d’apuntar-vos a qualsevol d’aquestes activitats al nostre formulari, que trobareu a estiu.animans.cat , juntament amb tota la informació de les activitats.

Esperem que tots plegats gaudim d’una gran temporada d’estiu, que de ben segur serà agradable i plena d’esport i diversió. No oblideu etiquetar-nos a les vostres imatges/vídeos a les xarxes socials amb el hastag #EstiuAnimans.

Que comenci la diversió!

Posted in Estiu 2017.