MiniActiva’t de 8 a 12 anys

Grupo de Whatsapp – Montañeros Monfragüe628785717 / 600593983

PRESENTACIÓ

Des d’Anima’ns Grup i amb l’arribada de l’estiu, és moment per proposar la nostra segona edició del casal esportiu MINI-ACTIVA’T 2021. Aquesta segona segona edició ve plena de noves experiències, vivències i activitats dedicades a tots els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (3r a 6é de primària). MINI-ACTIVA’T neix com l’adaptació del nostre prolífic casal de referència: l’ACTIVA’T Igualada. Amb l’experiència de l’any anterior i si el COVID-19 ens ho permet: AQUEST ESTIU FEM MINI-ACTIVA’T!!!

Seguint amb la dinàmica de l’any anterior, treballarem diferents activitats físico-esportives per exemple els esports més populars com el futbol, el bàsquet, l’hoquei  i l’handbol a través de sessions de tecnificació, i descobrirem altres esports no tan coneguts ni practicats com el floorball, l’ultimate, el kin ball, etc. L’objectiu principal d’aquest casal és que tots els nens i nenes del MINI-ACTIVA’T gaudeixin, juguin i participin amb totes les nostres activitats i sense dubte fomentant els valors que transmet l’esport. A més a més cada setmana farem una sortida diferent, sempre relacionada amb el món de l’esport, realitzant activitats molt innovadores com escalada, rutes de senderisme, barranquisme, paddle-surf, kayak, parc aquàtic, etc. 

La COVID-19 segueix formant part de la nostra nova normalitat i ens adaptarem a totes les mesures, recomanacions i exigències legals i sanitàries que es presentin aquest estiu 2021. Per respectar aquestes normes intentarem crear el nostre espai MINI-ACTIVA’T FREE COVID: grups reduïts, atenció individualitzada i desinfecció total i constant.

 DATES, HORARIS I PREUS DEL MINI-ACTIVA’T

En aquest segon any del MINI-ACTIVA’T, tornarem a disfrutar d’una durada de 5 setmanes, començant el 28 de juny i acabant el 30 de juliol. 

L’horari d’aquest casal esportiu serà de les 9h del matí fins les 13:20 del migdia. L’arribada serà entre les 9:00h i les 9:05h i la recollida des de les 13:15h fins les 13:20h.

El preu setmanal és d’un total de 45 euros. Cal destacar que hi haurà diverses sortides (voluntàries) que suposen un suplement econòmic no inclòs en el preu de la setmana. 

EDAT I GRUPS

Com ja hem explicat en la presentació, el MINI-ACTIVA’T és una adaptació de l’ ACTIVA’T  destinada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (3r a 6é de primària). 

Encara no sabem quin número de nens i nenes haurà de tenir cada grup, ja que les restriccions poden anar variant fins que arribi el juny i comenci el casal.

Per poder tirar endavant les 5 setmanes, necessitem un mínim de 20 nens i nenes apuntats i apuntades en cadascun dels 5 torns. 

LLOC I ACTIVITATS

El lloc central del MINI-ACTIVA’T serà el pavelló poliesportiu MDP d’Igualada. Per els que no ubiqueu aquest pavelló, es troba a la plaça del Doctor Joan Mercader, al costat del Restaurant Somiatruites. Aquí farem la majoria de les nostres activitats. Cada setmana, anirem els dilluns i els divendres a la piscina de l’Infinit d’Igualada, que es troba a 20 minuts d’aquest pavelló. 

L’objectiu principal del MINI-ACTIVA’T és que els nens gaudeixin i es diverteixin fent esport, activitat física i formant-se en valors. Un altre objectiu és fer un aprofundiment tècnic en els esports més populars i practicats, i descobrir-ne d’altres menys coneguts. Cada setmana estarà dedicada a quatre esports principals (futbol, bàsquet, handbol, hoquei), un o dos esports secundaris (bàdminton, futbol flag)  i un o dos esports alternatius (kinball, ultimate). També practicarem i gaudirem de diferents esports que es desenvolupen a la natura com per exemple senderisme i la pràctica de jocs tradicionals a l’aire lliure.

ORGANITZACIÓ I EDUCADORS

El casal és una activitat promoguda i organitzada per Anima’ns Grup amb el suport del MDP Igualada.  Els educadors i dinamitzadors del MINI-ACTIVA’T són:

  • Nil Bonet Mercadé, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. (CAFE)
  • Ivan Mateu Duch, Tècnic en Animació d’Activitats FisicoEsportives. (AAFE)
  • Altres monitors a determinar.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ràtios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

Els dies 3 i 12 de juny a les 20:00h farem dues reunions informatives online per a aquelles famílies interessades i per resoldre qualsevol dubte del casal. Us enviarem un enllaç a tots els interessats i interessades, que ens envieu un correu a: coordinacio.mdpigualada@animans.cat

Us adjuntem la programació provisional

Inici del període d’inscripció: 1 de maig fins a exhaurir les 40 places. El podeu realitzar a través d’ aquest enllaç

  • Preu x torn: 45€ + suplements sortides si hi participeu

Resultat d'imatges de pdf iconoPolítica d’anul·lació d’activitats