Segona Setmana al Casal d’Estiu de Jorba

 

Per començar la setmana vam fer una gimcana per descobrir els referents que treballaríem aquests dies: la Maddie Ziegler, en Kilian Jornet i en Pol Makuri. Un cop acabat i presentats tots els personatges vam explicar perquè eren rellevants i què havien fet per canviar el món.

Coincidint amb l’onada de calor vam gaudir d’un moment Anima’ns amb un inflable aquàtic.

El dimarts treballant la ballarina Maddie Ziegler vam fer un concurs de ball, amb disfresses, música, Discjòquei i jurat. I per refrescar-nos vam acabar a la piscina del poble.

Al dia següent vam treballar al Kilian Jornet, la seva manera per descobrir l’entorn corrent. També vam aprendre les maneres de respectar la natura i cuidar-la. Per posar en pràctica l’après vam realitzar un joc de pistes pel poble on havíem d’estar atents per descobrir detalls del nostre entorn. Per acabar vam fer jocs d’aigua per refrescar-nos.

Al Dijous vam parlar del nostre últim personatge de la setmana, en Pol Makuri, fent jocs i esports inclusius i cooperatius vam fer entendre que les dificultats no són impediments sinó oportunitats per avançar i no enfonsar-se mai. Vam acabar a la piscina de Jorba remullant-nos.

L’últim dia de la setmana va ser totalment diferent, vam visitar als nostres amics d’Argençola. Vam fer jocs de coneixença i després vam fer una gimcana pel poble. A l’acabar la gimcana vam descobrir la sorpresa que ens havien preparat: un ‘Holi Festival’.

 

Va ser molt divertit!

Posted in Estiu 2019.