Nova Zelanda al Casal de Prats

Aquesta setmana al casal de Prats l’hem dedicada a Nova Zelanda!

El dilluns, cadascú va haver de dibuixar un paisatge que li vingués al cap quan pensa en Nova Zelanda. Van acabar sortint uns dibuixos molt diversos, però tots amb paisatges ben verds i moltes platges. El dimarts vam estar treballant amb fang. Els nens i nenes van construir-se els seus propis amulets de la sort. Esperem que funcionin!

El dimecres va ser un dia molt complert! Vam començar cuinant un pastís amb kiwi. Per fer-lo, primer vam anar a comprar els ingredients a una botiga del poble, i un cop els vam tenir tots, ens vam posar a cuinar. Un cop fet, vam pintar un tiqui, que és una representació humana o d’un cap humà típica d’Oceania, i per acabar el dia vam ballar cançons tradicionals del continent.

Dijous vam contruir volcans de paper i els vam pintar. Els vam deixar reposar tota la nit, i l’endemà els vam fer entrar en erupció. Va ser brutal!

A part d’erupcionar els volcans, divendres vam anar d’excrusió a la Torre de la Manresana i ens ho vam passar d’allò més bé. Vam acabar marxant amb ganes de passar ràpid el cap de setmana i de començar la següent setmana de casal.

Posted in Estiu 2018.