Estiu esportiu amb màxima seguretat

Amb l’arribada de l’estiu, i tot i la situació excepcional en la qual ens trobem actualment, des d’Anima’ns Grup, sempre hem proposat noves activitats pels nostres joves de la comarca i ni la COVID-19 podrà amb nosaltres! I en aquesta ocasió llancem una proposta de nou casal esportiu: El MINI-ACTIVA’T. Aquesta nova oferta de casal és una adaptació del nostre prolífic casal de referència: l’ACTIVA’T Igualada, però estarà enfocat per a nens i nenes de 8 a 12 anys (de 3r a 6è de primària). 

En aquest casal ens treballarem diferents activitats físico-esportives per exemple els esports més populars com el futbol, el bàsquet  i l’handbol a través de sessions de tecnificació, i descobrirem altres esports no tan coneguts ni practicats com el floorball, el judo, el kin ball, etc. L’objectiu principal d’aquest casal és que tots els nens i nenes gaudeixin i es motivin participant amb les nostres activitats i sense dubte fomentant els valors que transmet l’esport. A més a més cada setmana farem una sortida diferent, sempre relacionada amb el món de l’esport, realitzant activitats molt innovadores com escalada, BTT i rutes de senderisme.   

Al ser la primera edició del MINI-ACTIVA’T, la participació del casal serà reduïda, és a dir, seran grups de màxim 10 nens per monitor i on l’atenció estarà molt individualitzada. Com a resultat d’aquesta participació reduïda ens assegurarem de complir totes les recomanacions i exigències legals i sanitàries que s’hauran de complir aquest estiu 2020.

Posted in Estiu 2020.