El Campus Tecnificació Anima’ns busca consolidar-se

Aquest estiu Anima’ns ha organitzat la 2a edició del Campus Tecnificació Anima’ns de futbol, celebrat a La Pobla de Claramunt. El campus, sota la coordinació d’Arnau Tomàs, va estar dividit en dues tàndes, una de campus intern (format colònies), i una altra de campus extern (composat només de sessions matinals). Van ser unes grans setmanes d’un campus que volem consolidar dins el panorama futbolístic de les vacances d’estiu a l’Anoia.

Així va ser la setmana al Campus Intern :

Dilluns
El primer dia el vam començar fort, entrenant al matí per després relaxar-nos a la piscina. Vam acabar el dia amb una activitat molt especial, el toro mecànic.

Dimarts
Comencem el dimarts amb un entrenament al mati i piscina. Després a la tarda una altra activitat diferent per a distreure’ns, inflable aqüàtic.

Dimecres
Engeguem amb la 3a sessió d’entrenament de la setmana i tornem a la piscina. A la tarda vam fer una gimcana de futbol d’anglès.

Dijous
Entrenament al matí i piscina a continuació. A la tarda vam jugar a Bubble Football, va ser una experiència nova per a la majoria!

Divendres
Sessió d’entrenament al matí i piscina. A la tarda vam realitzar jocs variats tradicionals al pati de la casa de col•lònies on estàvem.

Dissabte
Al matí sessió d’entrenament especial en forma de torneig, i a la tarda ens vam divertir jugant amb el toro mecànic i karts de pedal.

Diumenge
Diumenge vam tancar aquesta gran setmana de futbol i diversió amb la cloenda final del campus.

 

Donem les gràcies a l’equip de monitors per la gran tasca feta i us esperem a tots i totes l’estiu vinent!

Recordeu que encara podeu seguir tot el que passa a Anima’ns durant aquestes vacances a les xarxes socials amb el hastag #EstiuAnimans

Bona entrada de setemebre!!!

Posted in Estiu 2017.