Segona edició Mini-Activa’t

Nil Bonet i Ivan Mateu – Informen

Des d’Anima’ns Grup i amb l’arribada de l’estiu, és moment per proposar la nostra segona edició del casal esportiu MINI-ACTIVA’T 2021. Aquesta segona segona edició ve plena de noves experiències, vivències i activitats dedicades a tots els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (3r a 6é de primària). MINI-ACTIVA’T neix com l’adaptació del nostre prolífic casal de referència: l’ACTIVA’T Igualada. Amb l’experiència de l’any anterior i si el COVID-19 ens ho permet: AQUEST ESTIU FEM MINI-ACTIVA’T!!!

Seguint amb la dinàmica de l’any anterior, treballarem diferents activitats físico-esportives per exemple els esports més populars com el futbol, el bàsquet, l’hoquei  i l’handbol a través de sessions de tecnificació, i descobrirem altres esports no tan coneguts ni practicats com el floorball, l’ultimate, el kin ball, etc. L’objectiu principal d’aquest casal és que tots els nens i nenes del MINI-ACTIVA’T gaudeixin, juguin i participin amb totes les nostres activitats i sense dubte fomentant els valors que transmet l’esport. A més a més cada setmana farem una sortida diferent, sempre relacionada amb el món de l’esport, realitzant activitats molt innovadores com escalada, rutes de senderisme, barranquisme, paddle-surf, kayak, parc aquàtic, etc. 

La COVID-19 segueix formant part de la nostra nova normalitat i ens adaptarem a totes les mesures, recomanacions i exigències legals i sanitàries que es presentin aquest estiu 2021. Per respectar aquestes normes intentarem crear el nostre espai MINI-ACTIVA’T FREE COVID: grups reduïts, atenció individualitzada i desinfecció total i constant

Posted in Estiu 2021.