2a setmana. Reflexionar

Hola!

Parar un moment i pensar en quines solucions podem trobar en un món ple d’oportunitats per gaudir de cada racó ple de màgia. A través de l’observació podrem comparar si realment vivim al món que volem. Aquesta setmana tindrem els següents reptes.

☀️ Individualment fer el nostre món on volem viure.

☀️ On volem viure tots plegats? Fem un mural conjunt. En aquest mural hem recollit moltes idees que ens fan reflexionar. Ens agradaria un món on es pugui ser molt feliç, amb pau arreu del món, on tothom tingui una casa i algú que l’estimi molt. Per plasmar-ho hem dibuixat a persones, somriures i molts cors.

Observar es la part més important per ser concients d’on vivim i poder millorar alló que ens donem conte que no està ven fet i ens agradaria que fos d’una altra manera.

Molts cops hem sentit parlar del canvi climàtic i de la contaminació, però donar-nos conte de la problemàtica nosaltres mateixos/as farà adonar-nos de la gravetat.

Hem anat d’excursió al bosc més proper i és allà on ens hem donat conte de la brutícia i el poc que es cuida a vegades el nostre entorn.

L’estiu batega verd 💚​

Pots seguir-nos a @animans_grup! 🌼​

Posted in Estiu 2022.