Activa’t Montbui

DATES, HORARIS I PREU

L’activitat es desenvoluparà en cinc torns setmanals de dilluns a divendres del 27 de juny al 29 de juliol de 9h a 13,30h + excursió dimecres on l’horari variarà en funció de la sortida.

L’activa’t Montbui no suposa cap cost per part dels participants, ja que està subvencionat per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

ORGANITZA

És una activitat organitzada per Anima’ns Grup  i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

LLOC

Institut de Montbui i instal·lacions municipals

EDAT i GRUPS

De 12-13 a 18 anys (1r d’ESO a Batxillerat). Nascuts/es entre 2004 i 2009.

Per tal d’organitzar un grup necessitem un mínim de 16 persones per cada torn i estan limitades a 30. Totes aquelles inscripcions que superin l’aforament de 30 inscripcions, quedaran a una llista d’espera.

Les activitats estan proposades, però estem oberts a propostes que els i les joves ens vulguin aportar. Aquestes s’han d’enviar a través del correu info@animans.cat

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació.

Primerament, farem una presa de contacte en una reunió informativa online que es portarà a terme entre entre la primera i la segona setmana de juny en un enllaç que us enviarem a totes les famílies a través de info@animans.cat

A més, podreu estar connectats al casal amb el grup de Whatsapp que us anirem facilitant la informació i que us convidem a entrar-hi amb aquest enllaç: difusió informació Activa’t Montbui

ELS EDUCADORS

Josep Castellano, monitor de lleure i Graduat en CAFE.

Personal a determinar, en funció d’inscripcions.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

Us adjuntem la programació

Inici del període d’inscripció: 10 de maig fins a exhaurir les 30 places, Mínim de 16 inscrits per tirar endavant l’activitat.

Heu d’omplir el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 Data límit d’inscripció 10 de juny.

La política d’anulació és la que surt al formulari d’inscripció.

CONTACTE PER WHATSAPP: 931414739 (Josep)