MiniActiva’t de 7 a 12 anys

PRESENTACIÓ

Des d’Anima’ns Grup i amb l’arribada de l’estiu, és moment per proposar la nostra  tercera edició del casal esportiu MINI-ACTIVA’T 2024.

Aquesta quarta edició ve plena de noves experiències, vivències i activitats dedicades a tots els nens i nenes d’entre 7 i 12 anys (2n a 6é de primària).

MINI-ACTIVA’T neix com l’adaptació del nostre prolífic casal de referència: l’ACTIVA’T Igualada.

Amb l’experiència dels anys anteriors: AQUEST ESTIU FEM MINI-ACTIVA’T!!!

Seguint amb la dinàmica de l’any anterior, treballarem diferents activitats físico-esportives per exemple els esports més populars com el futbol, el bàsquet, l’hoquei  i l’handbol a través de sessions de tecnificació, i descobrirem altres esports no tan coneguts ni practicats com el floorball, l’ultimate, el bàdminton, etc. L’objectiu principal d’aquest casal és que tots els nens i nenes del MINI-ACTIVA’T gaudeixin, juguin i participin amb totes les nostres activitats i sense dubte fomentant els valors que transmet l’esport. A més a més cada setmana farem una sortida diferent, sempre relacionada amb el món de l’esport, realitzant activitats molt innovadores com rutes de senderisme, esports d’aventura, vòlei platja, parc aquàtic, esports acrobàtics, etc. 

DATES, HORARIS I PREUS DEL MINI-ACTIVA’T

En aquest tercer any del MINI-ACTIVA’T, tornarem a gaudir d’una durada de 3 setmanes, començant del 25 de juny i acabant el 12 de juliol, amb possibilitat de prorrogar una setmana més si hi ha suficients inscripcions.

L’horari d’aquest casal esportiu serà de les 9h del matí fins les 13:00 del migdia. L’arribada serà entre les 9:00h i les 9:05h i la recollida des de les 13:00h fins les 13:10h.

El preu setmanal és d’un total de 70€  amb sortida setmanal inclosa

EDAT I GRUPS

Com ja hem explicat en la presentació, el MINI-ACTIVA’T és una adaptació de l’ ACTIVA’T  destinada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (3r a 6é de primària). 

Per poder tirar endavant les 2 setmanes, necessitem un mínim de 18 nens i nenes apuntats i apuntades en cadascun dels 2 torns. 

LLOC I ACTIVITATS

El lloc central del MINI-ACTIVA’T serà al Mila i fontanals . Aquí farem la majoria de les nostres activitats. Cada setmana, anirem tots els dies a la piscina de l’Infinit d’Igualada, que es troba a 5 minuts d’aquest pavelló. 

L’objectiu principal del MINI-ACTIVA’T és que els nens gaudeixin i es diverteixin fent esport, activitat física i formant-se en valors. Un altre objectiu és fer un aprofundiment tècnic en els esports més populars i practicats, i descobrir-ne d’altres menys coneguts. Cada setmana estarà dedicada a quatre esports principals (futbol, bàsquet, handbol, hoquei), un o dos esports secundaris (bàdminton, futbol flag)  i un o dos esports alternatius (kin ball, ultimate). També practicarem i gaudirem de diferents esports que es desenvolupen a la natura com per exemple senderisme i la pràctica de jocs tradicionals a l’aire lliure.

ORGANITZACIÓ I EDUCADORS

El casal és una activitat promoguda i organitzada per Anima’ns Grup.  Els educadors i dinamitzadors del MINI-ACTIVA’T són:

  • Ramon Solano, Tècnic Superior en Animació Socioesportiva.
  • Adrià Delgado, Tècnic Superior en Animació Socioesportiva.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ràtios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

Us adjuntem la PROGRAMACIÓ PROVISIONAL

Inici del període d’inscripció: 9 de maig fins a exhaurir les 30 places. El podeu realitzar a través d’ aquest ENLLAÇ

  • Preu x torn: 70€ AMB SORTIDES INCLOSES.
  •  Inscripció fora de termini tindrà un recàrrec de 5€

Política d’anul·lació d’activitats