MiniActiva’t de 8 a 12 anys

PARTICIPA EN EL SORTEIG d’una setmana

Grupo de Whatsapp – Montañeros Monfragüe628785717 / 600593983

Presentació

Amb l’arribada de l’estiu, Anima’ns Grup aterra amb una adaptació de l’Activa’t de la mà d’en Nil Bonet per  proposar-vos l’ACTIVA’T amb el gran repte de reforçar una activitat participada pels nens i nenes d’entre el 8 i 12 anys.
Una activitat innovadora, motivadora, engrescadora, … que ajudi en la vostra formació com a persones, com a esportistes.
 
Activa’t vol trencar les rutines de sempre i cercarem noves sensacions, noves activitats i un altre entorn a través d’una metodologia aplicada per un grup de professionals molt qualificats de l’àmbit de l’educació i l’esport.
 
A l’estiu, mini-ACTIVA‘t amb nosaltres!
 

 DATES, HORARIS I PREUS DEL MINI-ACTIVA’T

Aquesta primera edició del MINI-ACTIVA’T, tindrà una durada de 5 setmanes, començant el 22 de juny i acabant el 24 de juliol. La setmana del 27 al 31 de juliol encara està per definir, en cas de que les circumstàncies ho requereixin. 

L’horari d’aquest casal esportiu es de les 9h del matí fins les 13:30h de la tarda. Els primers 15 minuts del matí aniran dedicats a l’acollida i els 15 últims aniran dedicats a la recollida dels infants.

El preu setmanal és d’un total de 42,50€, exceptuant la primera setmana (22 – 26 de juny) que serà de 34 euros, degut a que coincideix amb el festiu de Sant Joan. Cal destacar que hi ha dues sortides (voluntàries) que suposen un suplement econòmic no inclós en el preu de la setmana. Aquestes dues sortides són:

  • 8 de juliol. Sortida nàutica a Vilanova i la Geltrú. (activitat de kayak o paddle surf). Suplement de 17€ que inclou les activitats i l’autocar.
  • 22 de juliol. Sortida a Illa Fantasia. Suplement de 20€ que inclou l’entrada al parc aquàtic i l’autocar

EDAT I GRUPS

Com ja hem explicat en la presentació, el MINI-ACTIVA’T és una adaptació del ACTIVA’T  destinada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (3r a 6é de primària). Per complir amb tots els Decrets i recomanacions sanitàries, dintre del grup general del casal farem diferents subgrups per cursos de màxim 10 nens i nenes. 

Per poder tirar endavant les 5 setmanes, necessitem un mínim de 20 nens i nenes apuntats i apuntades en cadascun dels 5 torns. 

LLOC I ACTIVITATS

El lloc central del MINI-ACTIVA’T serà el pavelló poliesportiu MDP d’Igualada. Per els que no ubiqueu aquest pavelló, es troba a la plaça del Doctor Joan Mercader, al costat del Restaurant Somiatruites. Aquí farem la majoria de les nostres activitats i serà el punt de trobada de quasi totes les sortides que realitzarem. Cada setmana anirem dos cops a la piscina de l’Infinit d’Igualada, que es troba a 20 minuts d’aquest pavelló. 

L’objectiu principal del MINI-ACTIVA’T és que els nens gaudeixin i es diverteixin fent esport, activitat física i formant-se en valors Un altre objectiu és fer un aprofundiment tècnic en els esports més populars i practicats, i descobrir-ne d’altres menys coneguts. Cada setmana estarà dedicada a dos esports principals (futbol, bàsquet, handbol, voleibol), un o dos esports secundaris (judo, bàdminton, hoquei)  i un o dos esports alternatius (kinball, ultimate, football-flag). També practicarem i gaudirem de diferents esports a que es desenvolupen a la natura com per exemple senderisme i sortides amb bici per la muntanya i la pràctica de jocs tradicionals a l’aire lliure.

ORGANITZACIÓ I EDUCADORS

El casal és una activitat promoguda i organitzada per Anima’ns Grup amb el suport del MDP Igualada.  Els educadors i dinamitzadors del MINI-ACTIVA’T són:

  • Nil Bonet Mercadé, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. (CAFE)
  • Ivan Mateu Duch, Tècnic en Animació d’Activitats FisicoEsportives. (AAFE)
  • Altres monitors a determinar.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ràtios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

Us adjuntem la programació provisional

Resum Mesures d’higiene i seguretat #casalssegurs

Inici del període d’inscripció: 15 de maig fins a exhaurir les 45 places. El podeu realitzar a través de la plataforma d’Inscripcions.

  • Preu x torn: 42,50€ + suplements sortides si hi participeu

Resultat d'imatges de pdf iconoPolítica d’anul·lació d’activitats