MDP Capellades

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 28 de juny al 30 de juliol de 9h a 13h i del 30 d’agost al 10 de setebre + servei opcional d’acollida de 8 a 9h (minim 6 nens).

Preu per setmana: 42,00€ 2n Germà/na 10%

Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 2€/setmana/infant.

L’acollida de 8 a 9h surt a 11€ setmana, esporàdic 3€. Mínim de 6 inscrits.

Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització d’Anima’ns Grup. L’activitat la promou l’AMPA MDP Capellades.

LLOC

Escola MDP Capellades.

EDAT

De 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, experiments, interpretació, esports, sortides pel poble, excursions,… farem remullada a l’espai d’aigua. I també el moment Anima’ns on cada setmana podreu gaudir de karts de pedals o inflables refrescants o la festa de l’escuma.

A més, enguany a cada casal, estem elaborant el “Llibre Màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix que hem triat és “LA SOSTENIBILITAT“. A partir d’aquest eix els nens i nenes coneixeran les diferents problemàtiques del planeta tot buscant alternatives a través del reciclatge. Si ens seguiu a les xarxes socials de Instagram, Facebook, Twitter, … anirem penjant algunes de les activitats que hem anat pensant.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

 PROGRAMACIÓ 2021

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió online de presentació que farem, a un data per concretar, que us facilitarem la informació.

A més podreu seguir diariàment la galeria d’imatges que aniran actualitzant les monitores.

ELS EDUCADORS

Natàlia Garriga, monitora de lleure i responsable del Casal.

Aina Valls, estudiant de magisteri i monitora titulada. Tres anys d’experiència en casals de lleure Anima’ns.

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través d’aquest enllaç, fins el 12 de juny.

Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

A/e: inscripcions@animans.cat