Finalitza el I Campus Tecnificació de Futbol de La Pobla de Claramunt amb sensacions molt positives

El passat 27 de juny va començar una aventura per a molts nens, que un cop acabat el curs, van passar una setmana, fins al 3 de juny, impregnant-se de futbol i d’amistat

Otger Gabarró / Igualada

Anima’ns  i el C.F. La Pobla de Claramunt presenten un projecte nou que es vol anar consolidant a la comarca. De moment, finalitzada la primera edició, coordinada per Arnau Tomàs, tenim unes bones sensacions que fan que no dubtem en començar a pensar ja en l’edició de l’any que ve. Aquest any et podies inscriure en torn de matí (de 10h a 14h) o en torn complet (pensió complerta dormint a la Casa de Colònies Castell La Pobla de Claramunt).

 

Matins de feina

Els matins del campus feien honor al seu nom, i els vam invertir en entrenaments de tecnificació d’aspectes tècnics específics. Vam treballar el control, la passada, la centrada, la rematada, el regat o la conducció, i també aspectes tàctics com la presa de decisions en el joc. Després de cada sessió de tecnificació fèiem competicions per equips per perfeccionar tot allò que havíem après abans. Quan acabàvem, però, gaudíem d’una merescuda estona de piscina per refrescar-nos.

Un cop remullats, ens acomiadàvem dels nens que estaven al torn de matí, i la resta marxàvem cada migdia cap a la casa de colònies a peu per anar a dinar.
Tardes de diversió

A les tardes vam fer activitats molt diverses. Totes ens van encantar, i vam fer-ne de tant diferents com anar amb karts de pedal o organitzar una holi party. I, com que el futbol és un esport en el qual es parla molt l’anglès, nosaltres no podíem ser menys i vam organitzar l’English Football Tournament, que van ser proves relacionades amb la Premier League i coneixements del futbol en anglès. Per acabar-ho de rematar, també vam fer un Torneig Street, i vam gaudir d’inflables, inflables aquàtics o també vam jugar a paintball.

Nits festives

A les nits, els que ens vam quedar a dormir a la casa de colònies ens ho vam passar d’allò més bé. Després de sopar vam organitzar jocs de nit a l’exterior, vam cantar en un karaoke i vam fer la nit del cine. Fins i tot vam fer una disco mòbil!

Com a bons aprenents de futbolistes que som, i aprofitant que feien l’Eurocopa, en les estones lliures que teníem també vam aprofitar per veure alguns dels partits i poder observar tot allò que anàvem aprenent al campus. Tot això ha significat la primera edició d’un campus que estem molt contents que hagi nascut, que vam gaudir cada dia de la setmana i que esperem veure créixer.

Posted in Estiu 2016.