Prats de Rei

“EL CASAL QUE ESTAVES ESPERANT!”

DATES, HORARIS I PREU 


                                   El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 27 de juny al 29 de juliol de 8,45h a 13,15h, excepte el divendres que la recollida és directament a la piscina a les 13,30h.

Preu MATÍ: 48,00€/setmana (entre 13 i 19 infants)

* Fora de termini les inscripcions tindran un cost extra de 5€/modificació.

ORGANITZA


És una activitat amb l’organització d’Anima’ns Grup i compta amb el suport de l’AMPA de l’Escola.

 

LLOC


Escola Mare de Déu del Portal

 

EDAT


De 3 a 12 anys (de i3* a 6è de primària). 

*Els infants nascuts el 2019 han d’haver fet els 3 anys per participar a l’activitat. 

QUÈ FAREM?


Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, sensibilització musical, experiments, interpretació, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,… i divendres anirem a la piscina, per tant la recollida serà allà.

Un any més comptarem amb  el “Llibre màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix temàtic que hem triat és UN MÓN pel FUTUR. El Follet del Bosc explicarà enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar-nos davant dels problemes mediambientals, fomentar l’interès per la cura i millora de l’entorn, ampliar els coneixements ecològics, …

La nostra meta al final serà conscienciar als nostres infants envers el medi ambient i els efectes en l’economia que provoca el poc respecte cap al planeta. 

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

*L’organització es reserva el dret a modificar les activitats.

PROGRAMACIÓ 2022

 

FAMÍLIES


L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem tres  vies de comunicació i relació entre els responsables del Casal i les famílies.

  1. Una primera presa de contacte en una reunió informativa que farem el dilluns 20 de juny a les 19,30h en format online. 
  2. Contacte diari a través del grup de difusió de whatsapp on els monitors us aniran informant. Per entrar al grup de whatsapp us deixem enllaç: https://chat.whatsapp.com/KgifIkvAAOl7QbtS9SZYni
  3. Una  GALERIA D’IMATGES on podreu anar seguint com es desenvolupen les activitats. 

L’EQUIP EDUCATIU DEL CASAL


Guillem Busquet, monitor Multiesports de l’escola, premonitor de lleure i especialista d’activitats a la natura.

Aina Carpi, monitora de lleure del Casal 2021.

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

 

INSCRIPCIÓ


Online a través d’aquest FORMULARI fins el 10 de maig

Resultado de imagen de Alerta iconoPolítica de baixes i anul·lacions de l’activitat

Enguany el pagament es realitzarà a través de la pasarel·la de pagament www.animans.cat/app/inscriures si teniu dubtes sobre l’import que heu de pagar envieu un mail a relacionslaborals@animans.cat