Viatge a Nova Zelanda dels de Vallbona

Dilluns encaravem una nova setmana al Casal d’Estiu de Vallbona. Com ja és habitual vam passar-nos el dia fent jocs per així poder començar la setmana de la forma més divertida possible.

Com cada setmana, és el dimarts quan comencem l’eix que guiarà la majoria d’activtats que farem fins el divendres. Aquesta setmana, vam escollir l’eix de Nova Zelanda. Per començar a entrar en contacte amb la cultura neozelandesa vam fer collarets maoris que són uns collarets característics de la zona de la Polinèsia i de Nova Zelanda.

El dimecres va ser el torn de posar-nos el barret de cuiners i vam fer pastíssos de kiwi. Feien una pinta deliciosa, però vam haver de deixar-los reposar durant tota la nit perquè acabessin d’estar a punt. Dijous vam començar aprenent coses sobre Nova Zelanda, la bandera, la cultura, etc. I finalment, vam poder menjar-nos els esperats pastissos de kiwi que haviem preparat el dia anterior. Estaven deliciosos!

Finalment, divendres vam anar d’excursió a Prats de Rei. Allà vam fer una espècie de gincama per tot el poble en la qual ens anaven fent preguntes sobre diferents llocs del poble. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Vam acabar tots la setmana amb moltes ganes de començar ja la següent.

Posted in Estiu 2018.