JA SOM MÉS AL VAIXELL DE L’EDUCACIÓ EMOCIONAL!

Natura 01

Poc a poc, ja en som més que pugem en aquest nou vaixell de l’educació emocional preparats per viatjar.

Anem omplint ambdues setmanes del casal, un casal especial, innovador, que no et deixarà indiferent, ni a tu ni al teu fill/a. Un casal on, seguint una història fantàstica com a eix d’animació, plena d’animals, missatges secrets, aventures, cada dia de la setmana tractarem una emoció primària (alegria, ira, por, tristesa, sorpresa).

Començarem el dia amb una introducció a través del conte i la música, seguit de l’activitat principal que tindrà lloc en un espai diferent cada dia. Llavors arribarà l’hora d’omplir les panxes i la relaxació. Per la tarda, hi haurà una primera part més lúdica i una segona on recollirem una reflexió del dia per mitjà de diferents tècniques plàstiques.

Hi haurà activitats d’orientació, dramatització, jocs de pistes, gimcanes aquàtiques, circuits d’habilitats, etc. I no només això, un dia farem l’activitat a la piscina i un altre amb els rucs d’Òdena Village.

Recordeu, LES PLACES SÓN LIMITADES, no et quedis sense la teva! A més, si t’inscrius abans del 20 de maig hi ha un descompte del 20%. Us esperem!

Trobareu tots els detalls a “estiu.animans.cat“. Si voleu més informació contacteu amb “formacio@animans.cat”.

Posted in Estiu 2017 and tagged , , , , , , .