Cinquena setmana al Casal d’Argençola

La setmana ha començat presentant el personatge de Gertrude Ederle i hem fet diversos jocs de coneixença com els gomets, la diferència, els fantasmes… També hem fet un pasaparaula aquàtic i hem acabat mullant-nos i refrescant-nos fent una guerra d’aigua.
Dimarts hem presentat el personatge de Michael Jackson i hem realitzat diferents jocs musicals com dibuixar el que sentim amb la música de les 4 estacions de Vivaldi, joc de les cadires, del stop, fer ritmes… Després hem gaudit del moment Anima’ns on hem combatut la calor gaudint d’un inflable aquátic.
Dimecres hem presentat el personatge d’Amelia Earheart on hem fet pulseres I hem fet una excursió al bosc on els infants volien acabar de construir la cabanya.
Dijous hem presentat el personatge de Gloria Fuertes. Hem realitzat diversos jocs tradicionals com terra, mar I cel; estirar la corda, el joc del rei, saltar a corda, saltar la pilota, els disbarats,... Seguidament hem explicat un conte, hem creat el nostre punt de llibre i ens hem relaxat escoltant un conte imaginari.
L’últim dia de la setmana hem presentat el personatge de Valentina Tereskova. Cada infant ha pintat amb els peus un tros de paper, després ha escrit el seu nom i l’han pintat. Després hem fet jocs d’aigua i hem acabat fent una guerra d’aigua.

Posted in Estiu 2019.