Aventura Emocional – Obrim Inscripcions!

Natura 02Aventura Emocional és un nou concepte d’activitat d’estiu que posem en marxa amb la co-organització amb Òdena Village.

Els especalistes en el tema, el David i l’Ángeles, s’han posat a treballar amb molt entusiasme per oferir-nos una activitat personalitzada i que doti de sentit, a nivell emocional, l’estiu.

Com podeu veure a la pàgina del casal, la metodologia integra el desenvolupament de les 8 intel·ligències múltiples de Howard Gardner (musical, lingüística, lógico-matemàtica, espacial, corporal-cinestèsica, interpersonal, intrapersonal i naturalista), donant especial èmfasi en les tres darreres, les que probablement es treballen menys intensament en l’educació formal.

Per desenvolupar aquestes competències comptem amb el gran espai natural d’Òdena Village. La natura i la llibertat que ofereix provoca en els nens i nenes una sensibilitat especial per poder treballar amb harmonia tot allò que ens proposen l’Ángeles i el David.

Recordeu, OBRIM INSCRIPCIONS, les places són limitades, no et quedis sense la teva! A més, si t’inscrius abans del 20 de maig hi ha un descompte del 20%. Us esperem!

Trobareu tots els detalls a “estiu.animans.cat“. Si voleu més informació contacteu amb “formacio@animans.cat”.

Posted in Estiu 2016 and tagged , , , , , , .