Cèrvola Blanca

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 28 de juny al 30 de juliol  i del 30 d’agost al  3 de setembre  de 8h a 13h. 

El preu per setmana de 8 a 13h serà 54€/setmana 

Fora de termini la inscripció tindrà un cost afegit de 2€.

A més oferim també els serveis complementaris (mínim 8/10 inscrits)

  • Sortides setmanals en funció de cada sortida.

Resultado de imagen de Alerta iconoPolítica de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat promoguda per l’AMPA Cèrvola Blanca amb la col·laboració de l’Escola del centre i el suport de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous. L’activitat la gestiona i organitza l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola Cèrvola Blanca, de Sant Martí de Tous

EDAT i GRUPS

De 3 a 12 anys (d’I3 a 6è de primària). Farem com a mínim dos grups d’edat als matins

  • Casal d’ I3 a I5 (de 3 a 5/6 anys)
  • Casal de 1r a 6è de primària (de 6/7 a 12 anys)

Les activitats seran diferents i adaptades a les edats. Segons la quantitat d’infants cada grup es dividirà en subgrups.

TENS MÉS DE 12 anys. Tenim una proposta per tu. Contacta’ns activat@animans.cat

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, experiments, interpretació, esports, dormida (pendent de confirmar), sortides pel poble, excursions,… i dos cops per setmana farem activitat de piscina.

A més, enguany a cada casal, estem elaborant el “Llibre màgic“, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa. 

Enguany l’eix que hem triat és “LA SOSTENIBILITAT“. A partir d’aquest eix els nens i nenes coneixeran les diferents problemàtiques del planeta tot buscant alternatives a través del reciclatge. Si ens seguiu a les xarxes socials de Instagram, Facebook, Twitter, … anirem penjant algunes de les activitats que hem anat pensant. 

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

PROGRAMACIÓ 2021 

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. 

Una primera presa de contacte en una reunió informativa del Casal, que us avisarem per correu, via online que servirà per presentar a l’equip de responsables i altres informacions. 

A més hem creat un grup de Whatsapp, que es per on les monitores us facilitaran la informació més del dia a dia. Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç:  https://chat.whatsapp.com/HHlZseTfYVpAJNabcZVBFo

Així com també podreu consultar diàriament la GALERIA D’IMATGES.

ELS EDUCADORS

Gemma Bonache, directora de lleure i animadora sociocultural

Ariadna Rodríguez, monitora de lleure i integradora social. 

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Gestió administrativa i pagaments: pagaments@animans.cat