Jorba

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 28 de juny al 23 de juliol i  possibilitat 5a setmana + acollida inclosa preu de 8,30 a 9h.

Preu torn: 44,00€ / setmana (els socis/es de l’AFA Escola Guerau de Jorba tindran 4€

Les activitats no tiraran endavant si no hi ha un mínim de 12 inscrits per setmana.

  • Fora de termini les inscripcions tindran un cost extra de 2€/modificació

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització de l’AFA Escola Guerau de Jorba amb la col·laboració de l’Escola i l’Ajuntament de Jorba. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola Guerau de Jorba, a Jorba.

EDAT

De 1-2 a 12 anys (de p1 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, piscina, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, experiments, interpretació, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,… i dos cops a la setmana anirem a la piscina.

A més, enguany a cada casal, estem elaborant el “Llibre màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix temàtic que hem triat és “LA SOSTENIBILITAT“. A partir d’aquest eix els nens i nenes coneixeran les diferents problemàtiques del planeta tot buscant alternatives a través del reciclatge. Si ens seguiu a les xarxes socials de Instagram, Facebook, Twitter, … anirem penjant algunes de les activitats que hem anat pensant.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

 PROGRAMACIÓ 2021 

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que farem el dijous 3 de juny a les 19,30h en format online

Així mateix, podreu consultar diariàment les actualitzacions a la GALERIA D’IMATGES.

ELS EDUCADORS

Glòria Lumbreras, mestra de la Llar-Escola i responsable del Casal (s’incorporarà el dia 1)

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través d’aquest FORMULARIfins el 12 de juny. 

Resultado de imagen de Alerta iconoPolítica de baixes i anul·lacions de l’activitat

Enviar justificant de pagament a pagaments@animans.cat