Vilanova d’Espoia

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 27 de juny al 29 de juliol de 9h a 13h

Preu per setmana: 30€/setmana empadronats*

Acollida gratuïta per empadronats, sino son 13€/setmana

*Si t’apuntes 5 setmanes, i ets empadronat/a la cinquena surt gratis.

Descomptes germans empadronats: és pel segon germà 25% de descompte i pel tercer un 50%

El preu de Casal per no empadronats/es: 42,50€/setmana (sense contemplar descompte per germans)

DATA LÍMIT INSCRIPCIONS. 3 de juny.

*Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 5€/setmana/infant.

>>Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització l’Ajuntament de La Torre de Claramunt. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola Torrescasana

EDAT

De 3 a 12 anys (de i3 a 6è de primària). Els infants nascuts el 2019 han d’haver fet els 3 anys per participar a l’activitat.

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, sensibilització musical, experiments, interpretació, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,… i els dimecres anirem a la piscina.

Un any més comptarem amb  el “Llibre màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix temàtic que hem triat és UN MÓN pel FUTUR. El Follet del Bosc explicarà enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar-nos davant dels problemes mediambientals, fomentar l’interès per la cura i millora de l’entorn, ampliar els coneixements ecològics, …

La nostra meta al final serà conscienciar als nostres infants envers el medi ambient i els efectes en l’economia que provoca el poc respecte cap al planeta. 

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

*L’organització es reserva el dret a modificar les activitats

PROGRAMACIÓ 2022

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa online que realitzarem el DILLUNS 20 de juny a les 19,30h que servirà per presentar a l’equip de responsables. Us adjuntem enllaç perquè us pugueu connectar: https://meet.jit.si/latorreespoia

A més també us convidem a UNIR-VOS al grup de Whatsapp Famílies Espoia on anirem penjant la informació relativa al Casal d’Estiu: https://chat.whatsapp.com/CoXJFHsVVwa3rhvfrabDYf

A més realitzarem una enquesta online perquè ens pugueu explicar i detallar que us estan semblant les activitats.

Diariàment podreu seguir la GALERIA D’IMATGES.

L’EQUIP EDUCATIU DEL CASAL

Marta Xaus, monitora de lleure i monitora casal d’estiu Vilanova Espoia 2021.

Sandra Álvarez, monitora casal estiu 2021.

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través d’aquest ENLLAÇ

Un cop inscrits a banda de completar els fulls d’autorització haureu d’aportar la targeta sanitària i carnet de vacunes. 

>>Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

Qualsevol dubte que us sorgeixi us podeu adreçar a eventplanner@animans.cat