Campus Hoquei Montbui

DATES, HORARIS I PREU

El Campus del CH Montbui es farà per setmanes de dilluns a divendres del 27 de juny al 29 de juliol 9h a 13h + servei opcional d’acollida gratuïta de 8,30 a 9h.

Preu setmana. 40€ Germans/es 38€

>> Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització de l’Hoquei Club Montbui. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Entrega infants a Can Passanals; recollida a la piscina (excepte si plou)

EDAT

Dels 3 als 14 anys

QUÈ FAREM?

A MÉS D’HOQUEI, patinarem i PATINATGE ARTÍSTIC, també farem… Jocs, manualitats, tallers, piscina, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,…

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

PROGRAMACIÓ CAMPUS HOQUEI ’22

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem tres activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa online que realitzarem abans d’arrencar el Casal que servirà per presentar a l’equip de responsables.

A més també us convidem a UNIR-VOS al grup de Whatsapp “Famílies Estiu H.Montbui” on anirem penjant la informació relativa al Campus Esportiu

Finalment, els monitors amb tots aquelles i aquells que ens hagueu cedit els drets d’imatge faran un recull i aniran penjant les fotos a GALERIA D’IMATGES del Campus.

L’EQUIP DIRECTIU I EDUCADORS/ES

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Per inscriure’s cal fer la INSCRIPCIÓ ONLINE DATA LÍMIT. 3 de juny

S’ha de fer el pagament directament al CLUB, en efectiu, dimarts i divendres de 17h a 20h

A/e: eventplanner@animans.cat

>> Política de baixes i anul·lacions de l’activitat