Un estiu respectuós🌞

L’estiu està per gaudir-lo i nosaltres ho passarem d’allò més bé respectant el nostre entorn. Hem fet que cada setmana sigui especial i el Follet del bosc ja ens ha enviat unes pistes…🌞🌻🌿

  • 1a setmana: Reciclar i reutilitzar. Saber on va cada residu i donar una segona vida a tot allò que ens pot servir per passar-ho bé.
  • 2a setmana: Reflexionar. Parar un moment i pensar en quines solucions podem trobar en un món ple d’oportunitats per gaudir de cada racó ple de màgia.
  • 3a setmana: Elements naturals. Utilitzar regals que ens dóna la natura, cada lloc és un espai per experimentar i aconseguir materials que ens poden servir per completar les nostres activitats.
  • 4a setmana: Responsabilitat. Quan més coneixem el nostre entorn més voldrem cuidar-lo. Perquè un lloc tan bonic no és per fer-lo mal bé.
  • 5a setmana: Reduir. Crear nous jocs amb materials que tenim per casa ens farà volar la imaginació. Es poden fer tantes coses amb tot el que ens envolta…

Vols gaudir d’alguna d’aquestes setmanes? Encara ets a temps d’apuntar-te… Però recordeu abans del 3 de juny, que el Follet necessita saber quants ajudants i ajudantes tindrà aquest estiu.

Bona setmana, plena de somriures si pot ser!!! 🌵🌼💧

Posted in Estiu 2022.