Artista’ns – Cant, interpretació i dansa

DATES, HORARIS I PREU

El casal es realitzarà per quinzenes de dilluns a divendres del 25 de juny al 20 de juliol (dos torns) de 9 a 13h.

Preu 1a quinzena (del 25 de juny al 6 de juliol): 115€

Preu 2a quinzena (del 9 de juliol al 20 de juliol): 115€

*Si la inscripció es tramita més enllà del 1 de juny són 125€.

LLOC

Institut Joan Mercader d’Igualada.

EDAT

Dels 10 a 16 anys (de 5è de primària fins a 4t ESO)

QUÈ FAREM?

L’objectiu de l’activitat és desenvolupar un projecte de dansa, interpretació i cant que el segon divendres presentarem a les famílies a les 20,30h a un lloc que ja informarem més endavant.

El casal estarà dividit en dues parts iguals, una d’elles es treballarà interpretació, dansa i cant, dirigida per instructors/es especialistes, i l’altre, més enfocada al lleure, on realitzarem jocs, gimcanes, tallers, esports… I molt més! Aquesta última estarà dissenyada per l’equip d’educadors d’Anima’ns Grup.

L’objectiu principal és que els infants puguin gaudir d’un projecte artístic, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures, sensacions noves i emocions.

Ambdós equips de monitors/es treballaran conjuntament per a aconseguir que els participants gaudeixin d’un magnífic estiu amb nosaltres.

El nostre horari

COM HO FAREM?

Comptarem amb la gran experiència metodològica de tots els professionals juntament amb la gran tasca realitzada per part dels educadors/es en el lleure d’Anima’ns Grup.

A més, també combinarem les classes amb activitats d’orientació, jocs de pistes, gimcanes aquàtiques, tallers, circuits d’habilitats, etc.

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que realitzarem el mes de juny (lloc per confimar), i la participació de les famílies en el festival que realitzarem al final de cada quinzena a les 20,30h en un lloc per concretar.

ELS EDUCADORS/ES

Dolors Farré, monitora de lleure i monitora en ball i dansa.

Paula Sanromà, caracteritzadora professional i monitora en Cant.

Basili Solà, monitor d’interpretació i estudiant de Dramatització.

INSCRIPCIÓ

Places limitades a 20 persones per torn.

A/e: animacions.festes@animans.cat o al telèfon 691 563 999