La Torre de Claramunt

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 29 de juny al 31 de juliol de 9h a 13h

Preu per setmana: 36€ si t’apuntes 5 setmanes, la cinquena surt gratis els empadronats/es.

Descomptes, és pel segon germà 25% de descompte i pel tercer un 50%

>>Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització l’Ajuntament de La Torre de Claramunt. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola La Torre de Claramunt.

EDAT

De 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, interpretació, esports, dormina (pendent de confirmar), sortides pel poble, excursions,… i dos cops per setmana farem jocs d’aigua.

Enguany l’eix que hem triat és un joc de paraules Artista’ns on treballarem molt específicament les arts escèniques com el cant, el ball i la interpretació, sense deixar de banda les dinàmiques i tallers evidentment.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar gaudir d’aquest projecte, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble.

PROGRAMACIÓ 2020

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa online que realitzarem el dimecres 10 de juny a les 19,30h en un enllaç oficial que servirà per presentar a l’equip de responsables.

ENLLAÇ REUNIÓ: meet.google.com/cfc-azhd-vas

ELS EDUCADORS

A determinar

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través d’aquest enllaç:

Un cop inscrits a banda de completar els fulls d’autorització haureu d’aportar la targeta sanitària i carnet de vacunes. 

>>Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

A/e: inscripcions@animans.cat