Jorba. Summer Camp

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 25 de juny al 20 de juliol i   + possibilitat servei acollida 8 a 9h.

Preu 1 torn: 51,50€

El servei d’acollida (de 8 a 9h) surt a 12€/setmana (3,50€ esporàdic).

El servei de menjador amb carmanyola surt a 15€/setmana (5€ esporàdic)

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització de l’AMPA Escola de Jorba amb la col·laboració de l’Escola del centre. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola de Jorba, a Jorba.

EDAT

De 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, piscina, acampada (a confirmar), excursions, …

El casal estarà dividit en dues parts, en una d’elles es treballaran les activitats en anglès impartides per un especialista en anglès , i l’altre, més enfocada al lleure, on realitzarem jocs, gimcanes, tallers, esports… I molt més! Aquesta última anirà a càrrec de l’equip d’educadors d’Anima’ns Grup.

Per tal de atraure l’atenció dels alumnes de 3r a 6è hem preparat una dinàmica específica i especial per a ells on l’esport serà el centre de treball.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar aspectes de la llengua anglesa, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble.

 Programació de p3 a 1r               Programació de 2n a 6è 

COM HO FAREM?

A més també combinarem les classes amb activitats d’orientació, jocs de pistes, gimcanes aquàtiques, circuits d’habilitats, etc. I no només això!

 

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que realitzarem el dilluns 29 de maig a les 20h a la sala polivalent municipal que servirà per presentar el projecte. I una darrera al festival del darrer dia de l’activitat.

ELS EDUCADORS

Glòria Lumbreras Callejón, Cooordinadora del Casal d’Estiu i monitora d’acollida matinal de l’Escola durant el curs.

Alexey Domenech, Especialista en anglès i director de lleure.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Gestionades per l’AMPA, ampa.ejorba@gmail.com

Podeu descarregar el document d’inscripció aquí:  Pendent de publicar

A/e: educacioiesport@animans.cat