Argençola. Casal d’Estiu

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres de l’1 de juliol al 2 d’agost  de 9h a 13h + servei opcional d’acollida de 8 a 9h

Preu per setmana: 41,95€ (en cas d’empadronats/es l’Ajuntament subvenciona 50%)

El servei de carmanyola de 13 a 15h (a sota especificat) surt a 12€/setmana. Hi ha d’haver un mínim de 8 infants apuntats.

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització l’Ajuntament d’Argençola. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Argençola – Sala 1 d’octubre, valorable fer-lo itinerant.

EDAT

De 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, interpretació, esports, dormina (pendent de confirmar), sortides pel poble, excursions,… i dos cops per setmana farem jocs d’aigua. De dos a tres activitats en anglès per setmana.

I tu també pots canviar el món! Coneixerem diferents referents que han deixat una empremta al llarg de la història de la vida.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar gaudir d’aquest projecte, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble.

 Programació Estiu 2019

A la reunió informativa, us passarem una circular amb el que caldrà portar de material.

ALTRES SERVEIS

Servei de carmanyola

Hi haurà l’opció de quedar-se a dinar amb servei de carmanyola.

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que realitzarem el dissabte 27 d’abril a les 11h a la sala polivalent del poble que servirà per presentar a l’equip de responsables.

ELS EDUCADORS

Anna Cuscó, coordinadora del Casal. Mestra d’Educació Infantil i monitora de lleure.

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través de la plataforma www.animans.cat/app/inscripcions

Podeu descarregar el document d’inscripció aquí:  Pendent de publicar

A/e: educacioiesport@animans.cat