Casal Setembre Castellfollit

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà de dilluns a divendres del  2 al  6 de setembre  de 9h a 13h

El preu per setmana de 9 a 13h serà 41,95€/setmana

Resultado de imagen de Alerta iconoPolítica de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat promoguda per l’Ajuntament amb l’organització i gestió d’Anima’ns Grup. L’activitat la gestiona i organitza l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola Coll de Gossem.

EDAT i GRUPS

De 3 a 12 anys (d’I3 a 6è de primària). Farem com a mínim dos grups d’edat als matins

  • Casal d’ I3 a I5 (de 3 a 5/6 anys)
  • Casal de 1r a 6è de primària (de 6/7 a 12 anys)

Les activitats seran diferents i adaptades a les edats. Segons la quantitat d’infants cada grup es dividirà en subgrups.

QUÈ FAREM?

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar gaudir d’aquest projecte, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble.

Consulta la programació (en breu la publiquem)

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió online que realitzarem el dijous 29 d’agost a les 11h a una sala per concretar que servirà per presentar a l’equip de responsables i altres informacions. I una cloenda d’activitat de cara a divendres.

ELS EDUCADORS

A concretar. Preferentment equip de monitores i monitors amb gent del poble.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

  • A través del FORMULARI + transferència al número de compte ES32 0182 8142 5702 0229 0905✔29 D’AGOST ÚLTIM DIA!Gestió administrativa i pagaments: inscripcions@animans.cat