Èxit de la 1a edició del Campus d’Handbol d’Anima’ns

Aquestes vacances d’estiu estem apostant fort pels campus esportius. Un dels campus que ha vist la llum aquest any ha estat el Campus d’Handbol Anima’ns, que es va dur a terme al minicipi d’Òdena, principalment al Pavelló Municipal Mestre Vila Vell. El campus, coordinat per Nicolás Orozco, es va celebrar del dilluns 26 al divendres 30 de juny.

Aquestes són les activitats que vam realitzar durant aquesta intensa setmana d’handbol :

Dilluns

El primer dia de campus va servir per fer la presentació, seguit d’un entrenament d’handbol centrat en la defensa i un partit final, per acabar amb jocs variats amb pilota.

Dimarts

Vam fer un entrenament de porters amb l’entrenador Joan Méndez, que va venir a fer-nos una master class molt profitosa, i finalment vam acabar el dia amb una merescuda visita a la piscina.

Dimecres

L’entrenament de dimecres va ser basat en aprendre la importància de l’escalfament de partit. Després vam fer un partit entre nosaltres i vam acabar el dia realitzant jocs amb pistoles d’aigua.

Dijous

Dijous ens va tornar a visitar l’entrenador Joan Méndez, amb el que vam fer un entrenament de porters molt profitós, per després acabar la jornada a la piscina.

Divendres

A l’últim dia de campus vam fer un entrenament basat en l’atac a l’handbol i en jocs de velocitat. Per acabar aquesta primera edició del campus, vam rebre la prestigiosa visita del porter d’handbol Pau Puget. Amb en Pau vam parlar sobre la seva trajectòria i li vam preguntar tot els nostres dubtes en una distesa xerrada. Per acomiadar el campus vam fer una activitat amb un dels lliscadors aquàtics d’Anima’ns a la piscina.

 

Tanquem aquesta primera edició del Campus d’Handbol d’Anima’ns d’Òdena amb sensacions i valoracions molt positives. Així, aprofitem per agrair la confiança dipositada en nosaltres per part dels pares i mares i desitgem que l’any que ve puguem celebrar la segona edició del campus!

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials amb el hastag #EstiuAnimans

Posted in Estiu 2017.