Anima’ns organitza tres casals per aquest estiu 2017

Anima’ns Grup organitzarà tres casals d’estiu, a Jorba, Prats de Rei i Santa Coloma de Queralt, respectivament. Teniu tota la informació necessària pel que fa a preus, inscripcions i informació general de cada casal, a l’apartat CASALS POBLES, d’aquest mateix blog.

 

Des d’Anima’ns apostem per una educació diferent, un tracte pròxim i l’assoliment de la diversió i l’aprenentatge des d’uns valors. És per això que seguim amb aquesta aposta ferma i estem molt satisfets de poder treballar en casals d’estiu, que creiem que poden ser una gran eina en aquest sentit, en treballar amb grups més reduïts i sense la pressió d’haver d’assolir uns conceptes teòrics marcats.

Estem convençuts que els casals d’estiu són una gran oportunitat pels nens i nenes de desenvolupament personal ja que és el moment en què poden cultivar més habilitats que tenen innates per la seva condició de nens i nens, com la imaginació o la creativitat. Tot això ho farem junts, treballant en equip i passant-ho genial amb els nostres equips de monitors, que vetllaran per tal que els vostres fills i filles gaudeixin d’una experiència única on creixin, i creixem, com a persones.

 

Si teniu qualsevol qüestió, no dubteu en preguntar-nos.

#EstiuAnimans #Valors

Posted in Estiu 2017.