Activa’t i Mini-Activa’t ​🏉

Tot i que sembla estiu per les altes temperatures, encara falten unes setmanes per poder gaudir de les activitats que tenim preparades per vosaltres. Des d’Anima’ns Grup un any més us proposem les activitats més actives pels nostres joves de la comarca!

Un any més les inscripcions del casal esportiu d’Activa’t i Mini-Activa’t ja són obertes.

Recordem que Mini-Activa’t és una adaptació del nostre prolífic casal de referència: l’ACTIVA’T Igualada, però està enfocat per a nens i nenes de 8 a 12 anys (de 3r a 6è de primària).

A Activa’t treballarem diferents activitats físico-esportives per exemple els esports més populars com el futbol, el bàsquet i l’handbol a través de sessions de tecnificació, i descobrirem altres esports no tan coneguts ni practicats com el floorball, el judo, el kin ball, etc.

L’objectiu principal d’aquest casal és promoure l’esport. Que tots els nens i nenes gaudeixin i es motivin participant amb les nostres activitats i sense dubte fomentant els valors que transmet l’esport. A més a més cada setmana farem una sortida diferent, sempre relacionada amb el món de l’esport, realitzant activitats molt innovadores com escalada, BTT i rutes de senderisme.

A les nostres històries destacades d’Instagram podeu trobar més informació de quins pobles i com podeu inscriure-us! Us animem a participar en l’activitat més activa de l’estiu. 🚴‍♂️​🏃​⚾​🏀​🏐​🏉​☀️​☀️​

Posted in Estiu 2022.