Jorba. Summer Camp

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 25 de juny al 20 de juliol i   + possibilitat servei acollida 8 a 9h.

Preu 1 torn: 51,50€ (Quota familiar 5% per cada germà)

Preu per 3 torns: 146€ (Quota familiar 5% per cada germà)

El servei d’acollida (de 8 a 9h) surt a 10,50€/setmana. Es paga directament a la monitora.

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització de l’AMPA Escola de Jorba amb la col·laboració de l’Escola del centre. L’activitat la gestiona l’empresa Anima’ns Grup.

LLOC

Escola de Jorba, a Jorba.

EDAT

De 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària)

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, piscina, acampada (a confirmar), excursions, …

El casal estarà dividit en dues parts, en una d’elles es treballaran les activitats en anglès impartides segons la metodologia de Helen Doron , i l’altre, més enfocada al lleure, on realitzarem jocs, gimcanes, tallers, esports… I molt més! Aquesta última anirà a càrrec de l’equip d’educadors d’Anima’ns Grup.

Per tal de atraure l’atenció dels alumnes de 3r a 6è hem preparat una dinàmica específica i especial per a ells on l’esport serà el centre de treball.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar aspectes de la llengua anglesa, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble.

 Programació de p3 a 2n (no publicat)               Programació de 3r a 6è (no publicat)

COM HO FAREM?

A més també combinarem les classes amb activitats d’orientació, jocs de pistes, gimcanes aquàtiques, circuits d’habilitats, etc. I no només això!

Servei Ruta Bus a Peu

Hi haurà un monitor, que dos cops per setmana, que realitzarà una ruta pel poble per tal de passar a recollir els nens de a partir de les 8,50h per tal d’incentivar que els infants vinguin a peu a l’escola. Aquesta ruta serà a primera hora del matí.

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que realitzarem el dilluns 29 de maig a les 20h a la sala polivalent municipal que servirà per presentar el projecte. I una darrera al festival del darrer dia de l’activitat.

ELS EDUCADORS

Glòria Lumbreras Callejón, Cooordinadora del Casal d’Estiu i monitora d’acollida matinal de l’Escola durant el curs.

Gil Torné, Monitor de lleure i monitor del Cau a Igualada.

Els professionals de Helen Doron Igualada.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Gestionades per l’AMPA, ampa.ejorba@gmail.com

Podeu descarregar el document d’inscripció aquí:  Pendent de publicar

A/e: educacioiesport@animans.cat