Alimentació conscient

El teu Casal Creatiu i Cuina

Màxim 24 places per torn

Del 25 de juny al 20 de juliol

Matins: Cuina i dinàmiques – Tarda: Robòtica/Manualitat/Piscina

DATES, HORARIS I PREU

El casal es realitzarà per setmanes de dilluns a divendres del 25 de juny al 20  de juliol  de 9 a 16,30h.

Preu/setmana: 110€ + despeses de gestió

*Si la inscripció es tramita més enllà del 1 de juny són 120€.

LLOC

Espai a concretar

EDAT

De 9 a 16 anys (de 4t de primària fins a 4t ESO)

QUÈ FAREM?

L’objectiu de l’activitat és que durant la setmana els nens i nenes coneguin diferents formes de menjar, sense oblidar que som el que mengem, pertant hem de reflexionar sobre el que mengem.

El casal estarà dividit en dues parts. Al matí, aprofitarem per conèixer els aliments, per conèixer el que comprem el mercat, i idearem jocs i dinàmiques amb els aliments. Cada dia ajudarem a la nostra especialista en cuina a l’elaborar el nostre dinar i aprendrem a fer menjars, berenars, esmorzars,… a partir de la consciència i el coneixement d’allò que mengem.

A la tarda, després de dinar i descansar, tenim preparades diferents activitats com: Escalada, Robòtica amb Lego, Piscina, Taller d’Acció Social i Creativitat.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar gaudir d’aquest projecte creatiu i culinari, alhora que gaudeixen de tot un plegat d’aventures i emocions que el propi casal ens aportarà.

COM HO FAREM?

Comptarem amb la gran experiència de la nostra especialista en Alimentació Conscient, per part de l’Ariadna, juntament amb la gran tasca realitzada per part dels educadors en el lleure d’Anima’ns Grup.

A més també combinarem les classes amb activitats d’orientació, jocs de pistes, ,gimcanes aquàtiques, circuits d’habilitats, etc. I no només això! Cada dimecres anirem a la piscina a refrescar-nos i relaxar-nos després de tant treball.

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió informativa que realitzarem el mes de juny, i la participació de les famílies en un Concurs de Tapes que realitzarem la darrera setmana.

ELS EDUCADORS

cuinera especialista en alimentació natural.

INSCRIPCIÓ

De forma virtual:

  • A través de la plataforma inscripcions.animans.cat (disponible a partir del 1 de maig)

Podeu descarregar el document d’inscripció aquí:  Pendent de publicar

Places limitades a 24 persones per torn.

A/e: educacioiesport@animans.cat